Kirepi mõis

Sunday, January 11, 2015
Esimene Stout
Oleme alustanud pikka ja meeldivat teekonda Kirepi Pruulikoja loomise suunas. Panime käärima esimese õlleteo Tartus kodustes tingimustes. Otsustasime alustada valmisseguga, mille soetasime Gambrinuse Pruulikeskusest.
Kuna on talvine aeg, siis otsustasime teha mõnusa tummise ja tugeva kehaga stoudi. Ostetud valmissegule sai lisatud mõõdukalt linnaseekstrakti ning kaerahelbeid. Nüüd jääb üle oodata ja loota, et tuleb väärt rüübe.
Esimesed paarkümmend katsetust tuleb ilmselt koos sõpradega ise ära juua. Kui aga jõuame suurepärase omaloodud tulemuseni, siis hakkame kindlasti ka laiemalt seda pakkuma.
PS. Jäätise ja teiste suurepäraste kokkamiste kohta saab pilgu peale visata Nagu Hernes Veeren blogist.